Voor kleding reparatie, stomerij, maatpakken in Amsterdam, De Meern/Utrecht, Houten en Veghel bent u bij Toverschaar op het juiste adres!

Maatwerk

Maatwerk vereist precisie weten we bij Toverschaar. Van broeken en shirts tot jassen en driedelige pakken: onze deskundigen helpen u graag bij het realiseren van uw specifieke wensen. De mogelijkheden zijn groot: het atelier bevat ruim 400 stofsoorten uit Italië en u kunt al een maatpak krijgen vanaf €399 of een shirt op maat vanaf €99. De levertijd varieert van gemiddeld vier weken voor een shirt tot ongeveer zes weken voor een pak.

Traveling tailor-service

Voor klanten met tijdgebrek biedt onze traveling tailor-service uitkomst: wij komen naar de door u gewenste locatie, meten uw maten op en spreken uw wensen door. Zodat u reistijd bespaart en ongestoord verder kunt met uw werkzaamheden. Aan deze extra service zijn geen kosten verbonden, mits er een werkelijke afname plaatsvindt. Is dit niet het geval, dan wordt er €30 aan voorrijkosten verrekend.

Onze klanten aan het woord

  • Een aantal dagen geleden een broek naar Toverschaar gebracht om de pijpen te laten inkorten. Er werd heel fijn de tijd genomen om te kijken hoeveel er precies van de broek af moest. Het resultaat is dan ook heel erg mooi!
    Isabel

  • Zeer snelle en goeie service. Ook voor stomerij gaat het lekker snel. Vriendelijk personeel.
    Arif

  • Ben zeer tevreden over Toverschaar. Makkelijk te bereiken en dankzij hun stomerij service zijn al mijn pakken keer op keer keurig schoongemaakt. Ook voor het inkorten van mijn broeken kan ik er altijd terecht.
    J. van der Linden