Voor kleding reparatie, stomerij, maatpakken in Amsterdam, De Meern/Utrecht, Houten en Veghel bent u bij Toverschaar op het juiste adres!

Ervaringen van onze klanten

Deel uw ervaring
Cabenda

Geplaatst op 17-04-2019

Drie broeken met voering gebracht die op een aantal plaatsen waren gescheurd in de naden verschillende kleermakers geweest niemand wilde of durfde het aan.
Hier achter gelaten en zijn uiteindeliijk keurig hersteld voor en redelijke prijs.

Isabel

Geplaatst op 01-10-2017

Een aantal dagen geleden een broek naar Toverschaar gebracht om de pijpen te laten inkorten. Er werd heel fijn de tijd genomen om te kijken hoeveel er precies van de broek af moest. Het resultaat is dan ook heel erg mooi!

Arif

Geplaatst op 20-05-2017

Zeer snelle en goeie service. Ook voor stomerij gaat het lekker snel. Vriendelijk personeel.

J. van der Linden

Geplaatst op 08-12-2015

Ben zeer tevreden over Toverschaar. Makkelijk te bereiken en dankzij hun stomerij service zijn al mijn pakken keer op keer keurig schoongemaakt. Ook voor het inkorten van mijn broeken kan ik er altijd terecht.

Onze klanten aan het woord

  • Drie broeken met voering gebracht die op een aantal plaatsen waren gescheurd in de naden verschillende kleermakers geweest niemand wilde of durfde het aan. Hier achter gelaten en zijn uiteindeliijk keurig hersteld voor en redelijke prijs.
    Cabenda

  • Een aantal dagen geleden een broek naar Toverschaar gebracht om de pijpen te laten inkorten. Er werd heel fijn de tijd genomen om te kijken hoeveel er precies van de broek af moest. Het resultaat is dan ook heel erg mooi!
    Isabel

  • Zeer snelle en goeie service. Ook voor stomerij gaat het lekker snel. Vriendelijk personeel.
    Arif