For clothing repair, dry cleaning, tailored suits in Amsterdam, De Meern/Utrecht, Houten and Veghel you are at Toverschaar on the right place!

Experiences of our customers

Share your experience
Cabenda

Placed on 17-04-2019

Drie broeken met voering gebracht die op een aantal plaatsen waren gescheurd in de naden verschillende kleermakers geweest niemand wilde of durfde het aan.
Hier achter gelaten en zijn uiteindeliijk keurig hersteld voor en redelijke prijs.

Isabel

Placed on 01-10-2017

Een aantal dagen geleden een broek naar Toverschaar gebracht om de pijpen te laten inkorten. Er werd heel fijn de tijd genomen om te kijken hoeveel er precies van de broek af moest. Het resultaat is dan ook heel erg mooi!

Arif

Placed on 20-05-2017

Zeer snelle en goeie service. Ook voor stomerij gaat het lekker snel. Vriendelijk personeel.

J. van der Linden

Placed on 08-12-2015

Ben zeer tevreden over Toverschaar. Makkelijk te bereiken en dankzij hun stomerij service zijn al mijn pakken keer op keer keurig schoongemaakt. Ook voor het inkorten van mijn broeken kan ik er altijd terecht.

Our customers about us

  • Drie broeken met voering gebracht die op een aantal plaatsen waren gescheurd in de naden verschillende kleermakers geweest niemand wilde of durfde het aan. Hier achter gelaten en zijn uiteindeliijk keurig hersteld voor en redelijke prijs.
    Cabenda

  • Een aantal dagen geleden een broek naar Toverschaar gebracht om de pijpen te laten inkorten. Er werd heel fijn de tijd genomen om te kijken hoeveel er precies van de broek af moest. Het resultaat is dan ook heel erg mooi!
    Isabel

  • Zeer snelle en goeie service. Ook voor stomerij gaat het lekker snel. Vriendelijk personeel.
    Arif